Medalie de bronz pentru echipa LPS Botoşani la turneul final al CN de lupte

Medalie de bronz pentru echipa LPS Botoşani la turneul final al CN de lupte

La sfârşitul acestei săptămâni, la Bucureşti, în Sala de lupte  “Gheorghe Berceanu”, a avut loc turneul final al Campionatului Naţional de lupte. La această competiţie au participat cele mai bune şase echipe din ţară, printre aceste fiind şi echipa Liceului cu Program Sportiv Botoşani.

După două zile de întreceri, echipa LPS Botoşani a cucerit medalia de bronz. Pe primul loc s-a clasat C.S. Steaua Bucureşti iar pe doi A.S. Astra Arad, două cluburi care în ultimii anii au adunat cei mai valoroşi sportivi din România, scrie btonline.ro.

Din echipa botoşăneană au făcut parte în ordinea categoriilor de greutate următorii luptători: LUPU CONSTANTIN; FEDIUC FLORIN; BOSTAN ANDREI; TEODORU MARIAN şi TUDORACHE DAVID; DELEANU MARIUS; MARIAN CONSTANTIN; LUŢĂ PAUL; MAHALU VICTOR şi APOSTOL-BOGHIAN COSMIN.

Echipa botoşăneană a fost pregătită de profesorii: BACIU VICTOR şi IACOB DAN.

„Îi felicităm pe sportivi din toată inima pentru dăruirea de care au dat dovadă, la această finală, de asemenea şi pe cei care i-au pregătit şi au avut încrederea în ei, pentru a obţine acest frumos trofeu. Profesorii şi luptătorii dedică această medalie,  împlinirii în acest an  a 25 de ani de existenţă  a Liceului cu Program Sportiv Botoşani”, a declarat Victor Baciu, antrenorul coordinator al secţiei de lupte de la LPS Botoşani.

Stirea anterioara

Nebunia tinereții! La doar 18 ani depistat la volanul unui autoturism în stare de ebrietate și fără permis de conducere!

Stirea Urmatoare

300 de locuri sunt puse la dispoziția tinerilor de Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.