Meci de vis - FC Botoşani a învins-o pe ACS Poli Timişoara cu 6-1 în Liga 1

Meci de vis - FC Botoşani a învins-o pe ACS Poli Timişoara cu 6-1 în Liga 1

Etapa cu numărul 5 din play-out-ul Ligii 1 se încheie cu disputa dintre FC Botoșani și ACS Poli Timișoara.

Ȋn ultima partidă a etapei a 5-a din play-out-ul Ligii 1, FC Botoşani s-a distrat pe teren cu ACS Poli Timişoara, pe care a surclasat-o la „scor de tenis”: 6-1.

Moldovenii au deschis scorul în minutul 21 prin Vasvari din penalty – bănăţenii au egalat în minutul 40 tot dintr-o lovitură de la 11 metri executată de Goga, iar după pauza formaţia din Botoşani s-a dezlănţuit.

Au marcat pe rând Ngadeu Ngadjui, Matulevicius o “dublă”, plus Bujor şi Cabrera. FC Botoşani ocupă acum poziţia a 5-a cu 20 de puncte, iar Timişoara rămâne penultima, cu 15 puncte – cu două mai puţin decât Chiajna, aflată pe ultima treaptă care asigură rămânerea în primul eşalon.

FC Botoşani: Iliev - Patache, Ngadeu, Plămadă, Muşat - Vaşvari, Cucu - Ivanovici (Bujor '75), Cabrera, Fulop (Carralero '68) - Hadnagy (Matulevicius '64). Antrenori: Alin Bordeianu, Alin Bejan

ACS Poli Timişoara: Strauss - Belu (Melinte '46), Bocşan, Manuel Torres, D. Popescu - O. Popescu, Fernando Llorente - Bărbuţ, Goga, Javi Hernandez (Nimely '66) - Elek. Antrenor: Petre Grigoraş

Cartonaşe galbene: Ivanovici '2, Cucu '12, Fulop '57/Torres '27, Bărbuţ '44, Goga '54, Elek '90

Meciul a fost arbitrat de Florin Chivulete, ajutat de Ovidiu Artene şi Sebastian Stoianov. Rezervă a fost Florin Andrei. Observatori au fost Szekely Zoltan şi Constantin Ţolea.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

300 de locuri sunt puse la dispoziția tinerilor de Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.