Marius Croitoru: „Nu vrea nimeni statuie, doar să fim apreciaţi pentru ceea ce facem

Marius Croitoru: „Nu vrea nimeni statuie, doar să fim apreciaţi pentru ceea ce facem"

Mijlocaşul formaţiei FC Botoşani este dezamăgit de atitudinea suporterilor şi a presei faţă de rezultatele echipei. Marius Croitoru a afirmat că echipa nu este susţinută la nivelul performanţelor obţinute în condiţiile în care echipe cu mai puţine puncte, sunt elogiate în presă şi de către fani.

„Este meci greu ca toate de până acum, greu prin prisma faptului că va fi şi deplasarea lungă, au şi echipă foarte bună, individualităţi, îşi permit să transfere jucători care au jucat în străinătate. Au o forţă economică mult mai mare decât o noastră şi din acest punct de vedere normal că va fi un meci dificil. Nu vrea nimeni statuie, doar să fim apreciaţi pentru ceea ce facem. Sunt jucători care nu credea nimeni în ei, Cristian Popovici i-a adus la un nivel la care nu credeau că pot ajunge. Suntem echipe în România care fac istorie cu mai puţine puncte. Jucătorii de la FC Botoşani nu erau cunoscuţi acum doi-trei ani, cine ştia de Fulop? Oamenii vin şi te fluieră când faci egal după ce ai obţinut 19 puncte. La noi nu este nici Messi şi nici Ronaldo ca să zici că stai liniştit în tribună când joci cu U Cluj. Suntem o echipă mică, în formare pentru liga I, ceea ce a fost la divizia B a fost altceva, nimeni nu credea şi am reuşit datorită grupului. Lumea trebuie să înţeleagă lucrul acesta. Nu poţi să dai gol acasă şi să nu aplaude nimeni. Această echipă trebuie mai mult susţinută", a  declarat Marius Croitoru.

 

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

AJOFM Botoșani pregătește prima Bursă a locurilor de muncă din anul 2024. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.