Trimite stirea ta ! redactie@ziarebotosani.ro

DorohoiNews.ro
ZiareBotosani.ro
DorohoiNews.ro
Lumea fotbalului românesc se cutremură: Dorinel Munteanu a fost condamnat la 8 luni de închisoare

Lumea fotbalului românesc se cutremură: Dorinel Munteanu a fost condamnat la 8 luni de închisoare

Adaugat pe 20 Dec 2015
Categorie : Sport

Dorinel Munteanu a fost condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi a altor substanţe! Decizia a fost dată de Judecătoria Reşiţa, iar „Munti“ a rămas şi fără permisul de conducere pentru o perioadă de doi ani.

Dorinel Munteanu a fost condamnat, la finalul lunii octombrie, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Conform datelor deţinute de portalul intanţelor de judecată, magistraţii au stabilit "pedeapsa de opt luni închisoare în sarcina inculpatului Munteanu Dorinel Ionel sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe" şi au suspendat aplicarea pedepsei închisorii pe un termen de supraveghere de doi ani, perioadă în care acesta nu are voie să conducă.

Incidentul în urma căruia fotbalistul a intrat în belele ar fi avut loc în urmă cu patru ani, scrie spynews.ro.

În plus, Dorinel Munteanu se află și în plin proces de divorț de soția sa. Simona şi Dorinel au împreună o fată, Bianca, de 24 de ani. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 27 de ani.

Dorinel este jucătorul cu cele mai multe prezenţe în tricoul naţionalei de fotbal a României, pentru care a înscris 16 goluri pentru echipa naţională.


DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din aceasta categorie