Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit programul şi televizările meciurilor din acest final de campionat. Vezi programul FC Botoşani

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit programul şi televizările meciurilor din acest final de campionat. Vezi programul FC Botoşani

După ce va evolua în optimile ediţiei din acest an a Cupei Ligii pe 9 septembrie de la ora 16:30, la Chiajna, FC Botoşani va susţine pe 12 septebnrie de la ora 18:30, pe acelaşi teren, meciul din campionat din etapa a X-a contra Chiajnei.

Elevii lui Leo Grozavu vor reveni pe „Municipal” pe 20 septembrie când vor primi vizita celor de la Dinamo, partida de duminică din cadrul etapei a XI-a urmând a se disputa de la ora 21:00.

Tot duminică, pe 27 septembrie, de la ra 18:30, este programată şi „distracţia lui Budescu cu jucătorii botoşăneni”, aşa cum a prefaţat Valeriu Iftime conrfuntarea din etapa a XII-a dintre Astra şi FC Botoşani, după care pe 4 octombrie, în ultima etapă a turului, botoşănenii îşi vor lua rămas bun de la proprii suporteri într-un meci al marilor orgolii cu cei de la ASA Tg. Mureş, partida urmând a începe la ora 18:30.

Stirea anterioara

Magazinele şi casele de schimb dotate cu o tehnologie antifurt de ultimă oră

Stirea Urmatoare

Pompierii dorohoieni au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la motorul unei autoutilitare

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.