Liga I: CS Universitatea Craiova - FC Botoşani 0-0. Al cincilea egal al etapei

Liga I: CS Universitatea Craiova - FC Botoşani 0-0. Al cincilea egal al etapei

CS Universitatea Craiova a terminat la egalitate cu FC Botoşani, 0-0, duminică, în Bănie, într-un meci din prima etapă a Ligii I de fotbal. Toate cele cinci partide jucate în runda inaugurală s-au terminat cu egaluri.

CS Universitatea Craiova: Bălgrădean - Achim, Acka (Kay '76), Popov, Vătăjelu - Băluţă, Mateiu - Târnăcop, Bawab (Ferfelea '84), Herghelegiu - Nuno Rocha. Antrenori: Sorin Cîrţu, Emil Săndoi

FC Botoşani: Iliev- Dimitrov, Cordoş, Plămadă, Browne - Vaşvari, Cucu - Croitoru (Miron '89), Batin, Ivanovici (Brata '66)- Roman. Antrenor: Leo Grozavu.

Cartonaşe galbene: Băluţă '8, Târnăcop '66, Cucu '88 / Ivanovici '51, Plămadă '67, Brata '88, Croitoru '89

Desfășurarea meciului CSU Craiova - FC Botoșani 0-0

Min. 90+7: Fluier final al meciului. Cele două echipe termină la egalitate, scor 0-0
Min. 73: Ciocnire violentă între Acka și Târnăcob. Ambulanța a intrat pe teren pentru a-l transporta la spital pe Acka, dar fundașul a ieșit pe picioarele lui de pe gazon. Acka a fost înlocuit cu Kay
Min. 65: Nuno Rocha are cea mai mare ocazie de a deschide scorul. Șutul din întoarcere de la 11 metri este scos printr-un reflex foarte bun de Iliev (VIDEO mai jos)
Min. 46: Start în repriza a doua
Min. 45+2: Fluier final al primei reprize
Min. 45: Intervenție extraordinară din nou a lui Bălgrădean la lovitura de cap a lui Batin
Min. 45: Șut periculos de la 20 de metri al lui Croitoru. Bălgrădean a respins în corner
Min. 37: Arbitrul Marcel Bîrsan a întrerupt jocul pentru o pauză de hidratare
Min. 26: Oaspeții pun și ei în pericol serios poarta lui Bălgrădean. Batin a reluat acrobatic din careu, mingea nu a prins însă cadrul porții
Min. 14: Ocazie imensă pentru Craiova. Bulgarul Popov lovește mingea cu capul din șase metri, dar balonul trece puțin pe lângă
Min. 1: FC Botoșani a avut lovitura de start

Stirea anterioara

Victor Ponta şi-a dat demisia de la şefia PSD

Stirea Urmatoare

Coafezele, somate să își plătească impozitele! ANAF vrea să reducă evaziunea fiscală și pornește verificarea

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.