Leo Grozavu înainte de meciul cu CSU Craiova: „Mă deranjează presiunea gratuită care se pune înainte de joc”

Leo Grozavu înainte de meciul cu CSU Craiova: „Mă deranjează presiunea gratuită care se pune înainte de joc”

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani a declarat în cadrul conferinţe de presă că a venit momentul ca elevii săi să pună capăt seriei de opt meciuri consecutive în Liga I fără victorie.

„Avem o perioadă destul de lungă de secetă pentru că nu am reuşit de mult timp să câştigăm în campionat. Cred că a venit şi momentul să câştigăm şi noi. Va trebui să dăm mai mult să fim mai inspiraţi, să avem şi şansă ca să câştigăm. În multe meciuri ne-a ocolit şi şansa. A venit momentul să demonstrăm că putem bate pe oricine. Craiova ne este la îndemână chiar dacă formează o echipă bună cu jucători valoroşi, o echipă omogenă, dar vor trebui să facă toate eforturile, să dea foarte mult pentru acâştiga la Botoşani. Îi asigur că îi aşteaptă un meci foarte greu.

Mă deranjează presiunea gratuită care se pune înainte de joc. Că nu ştiu cum e terenul, că ei sunt echipă tehnică şi pasează, că au nevoie de un arbitraj imparţial. Asta deja e o practică comunistă. Jocul se joacă pe teren şi echipa mai bună câştigă. Deja au început să se plângă, să spună că la Botoşani e Kosovo, că terenul nu e bun, de parcă ei ar avea un teren biliard. Ne cerem scuze celor de la Craiova că nu le putem pune la dispoziţie un teren ca în mijlocul verii. Iarna nu-i ca vara. Nu cred că la noi trebuie să se plângă că nu am programat noi jocul în plină iarnă.

Să nu uităm că în toamna anului trecut am jucat la Craiova pe un teren execrabil. Noi am ieşit cu o grămadă de jucători accidentaţi, am avut o eliminare gratuită, dar e o practică permanentă în fotbalul românesc să plângi înaintea deplasării de la Botoşani. Toată lumea asta a învăţat să facă. Nu cred că a plecat cineva cu picioarele în spate de aici, nu cred că suntem protejaţi de arbitri. Toată lumea se vaită, să aibă grijă arbitrii la Botoşani…Dar ce se întâmplă la Botoşani? Jucăm doar pe teren, iar Botoşaniul nu e o echipă protejată. Avem o grămadă de meciuri în care nu am mai reuşit să câştigăm şi nu pentru că ne-au scos arbitrii mingea din poartă. Nu acuzăm pe nimeni şi nu căutăm scuze de genul acesta”, a declarat Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani. sursa: fcbotosani.ro

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.