Leo Grozavu: „Cred că a venit momentul să obţinem mult mai mult”

Leo Grozavu: „Cred că a venit momentul să obţinem mult mai mult”

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani a declarat că are aşteptări mari de la meciul cu Steaua la fel ca de la orice alt joc. Tehicianul botoşănean a spus că se aşteaptă ca elevii săi să facă o partidă bună şi să câştige jocul.

„Aşteptările mele sunt mari. Vrem să facem o partidă bună, să câştigăm jocul. Să vedem ce putem la final şi nu ce ne dorim. Este adevărat că şi Steaua, ca şi celelalte echipe din fotbalul românesc, trece printr-o perioadă de schimbări. Nu mai există valoarea din trecut dar Steaua rămâne Steaua. Sunt un club cu mare tradiţie în fotbalul românesc, cu potenţial, cu valoare. Pe noi ne intersează să ne facem jocul nostru, să ne impunem. Cred că a venit momentul ca după patru întâlniri în care nu am obţinut succesul, să obţinem mult mai mult. Cred în victorie. Îmi doresc foarte mult dar în final vom vedea ce reuşim. Am încredere în băieţi. Am analizat greşelile pe care le-am făcut. Avem probleme în continuare vis-a-vis de accidentaţi. Este o partidă pe care nu o joci în fiecare săptămână. Chiar dacă vor fi mulţi stelişti în tribună, atmosfera va fi una specială”, a spus Leo Grozavu, pe pagina oficială a echiei, fcbotosani.ro

Stirea anterioara

Dorin Alexandrescu vrea un parteneriat cu Nova ApaServ pentru binele cetățenilor din Dorohoi

Stirea Urmatoare

300 de locuri sunt puse la dispoziția tinerilor de Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.