Iulian Mihăescu: „Ăștia suntem și mergem înainte. A fost un rezultat echitabil”

Iulian Mihăescu: „Ăștia suntem și mergem înainte. A fost un rezultat echitabil”

La finalul întâlnirii, înlocuitorul lui Mircea Rednic pe bancă, Iulian Mihăescu a declarat că echipa sa este mulțumită chiar și cu singurul punct obținut în nordul Moldovei.

„Este un rezultat echitabil, mulțumitor. A trebuit să facem multe schimbări. L-am pierdut pe Marcel la pauză. Acum nu știm situația lui exactă, dar sper să nu fie ceva grav. Abia după ce va face analize amănunțite, vom afla. A fost un meci greu. Am avut multe probleme și a trebuit să încropim o echipă. Am jucat cu mulți copii, după cum ați văzut am apelat la Patrick Petre, la Moldoveanu. Dar asta e, aștia suntem și mergem înainte. A fost un rezultat echitabil.

Puteam marca și la acea ocazie a lui Gavrilă, dar este bine că nu am pierdut. Urmează meciul din Cupă, dar înainte vom avea o deplasare lungă până la București. În plus vom juca și la 16:30 și va fi și ăsta un impediment. Nu cred că este foarte bine să vorbești despre gruparea gazdă, dar față de campionatul trecut eu cred că se vede o oboseală sau cred că participarea în Europa League și acele deplasări lungi și-au pus amprenta, apare aici o oboseală, nu vreau să intru în amănunte. Dar eu zic că echipa își va reveni și va deveni din nou acel adversar redutabil care a fost campionatul trecut”, a spus Iulian Mihăescu.

Stirea anterioara

Dinamo a plecat cu un punct de la Botoşani. FC Botoșani - Dinamo 1-1

Stirea Urmatoare

Percheziții sub coordonarea procurorilor Parchetului European la sediul AJOFM Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.