Inter Dorohoi învinsă la limită pe teren propriu  de Știința Miroslava - FOTO

Inter Dorohoi învinsă la limită pe teren propriu de Știința Miroslava - FOTO

Inter Dorohoi a disputat în după-amiaza zilei de sâmbătă, 12 septembrie 2015, pe terem propriu, cea de-a treia etapă a campionatului 2015-2016 din Liga a III-a. În această etapă, Inter Dorohoi i-a întâlnit pe cei de la CS Știința Miroslava.

Meciul a început cu un moment de reculegere în memoria directorului sportiv, Victor Bordeanu. Inter Dorohoi a început bine jocul, în minutul 9, Nicorici pătrunde în careu, centrează, iar Mateiuc înscrie cu un șut din 7 metri. La doar 10 minute distanță Știința Miroslava înscrie prin Ghirasim care lovește cu capul, după o centrare bună. În minutul 31 Inter Dorohoi are o ocazie bună, dar Netbay șutează puțin peste poartă același ghinion îl are și în minutul 44 când același Netbay pătrunde în careu și șutează milimetric pe lângă poartă. Prima repriză se termină cu scor 1-1, jocul fiind echilibrat.

În repriza a doua echipa lui Daniel Șchipou a fost peste oaspeți, însă n-a reușit să marcheze. În minutul 89, Tudorache șutează de la 25 metri pe poartă, Satco vrea să respingă cu piciorul, însă dă pe lângă minge, care a intră în poartă și gata golul...

După o dispută acerbă a celor trei puncte puse în joc, dorohoienii nu au reușit să facă față celor de la Știința Miroslava și pierd nemeritat cu 1-2 (1-1).

După această înfrângere Inter Dorohoi a adunat un singur punct în campionat după cele trei etape desfășurate. Patronul echipei dorohoiene Ghiorghi Rotaru, a lipsit astăzi de la meci.

Etapa viitoare – Inter Dorohoi joacă la Cetatea Tg. Neamt, după care primește acasă, pe 26 septembrie pe Sporting Liesti.

Sursa: DorohoiNews.ro

Vezi GALERIE FOTO completă - Clik AICI!

Stirea anterioara

Strauss Festival Orchestra Vienna va concerta la Botoșani

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.