Inter Dorohoi a obținut primul punct în Liga a III-a împotriva celor de la Aerostar Bacău

Inter Dorohoi a obținut primul punct în Liga a III-a împotriva celor de la Aerostar Bacău

Inter Dorohoi a obținut primul punct în prima etapă din campionatul 2014-2015, Liga a III-a, Seria I. Dorohoienii au remizat cu scorul de 0-0 după ce ambele echipe s-au „anihilat” reciproc pe teren. Meciul s-a disputat sâmbătă, 29 august 2015, de la ora 18:00, pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

Meciul a început cu un moment de reculegere ținut în memoria lui Nicu Alexa, fostul mare portar al Bacăului născut la Dorohoi.

Repriza a început foarte echilibrat însă cu o ușoară posesie a balonului din partea dorohoienilor. Minutul 6 a adus și prima ocazie de gol, când Inter Dorohoi a ratat deschiderea scorului, balonul strecurându-se pe lângă poartă. Aerostar Bacău a replicat în minutul 25 când balonul a expediat de oaspeția a întâlnit bara.

Repriza secundă a început cu băcăuanii în atac aceștia având și următoarea mare ocazie de gol în mintul 50 însă portarul Interului s-a opus. Dorohoieii au avut și ei o ocazie bună de a înscrie însă balonul a trecut peste poartă. Până la sfârșitul meciului ambele echipe s-au tatonat și mingea a rămas cea mai mare parte a timpului în preajma punctului de la centrul terenului.
 
Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Schimbare la Pro TV. Andreea Esca se va muta - prima declaraţie

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.