Înfrângere suferită de FC Botoșani în deplasarea de la Târgu Mureș

Înfrângere suferită de FC Botoșani în deplasarea de la Târgu Mureș

Seria victoriilor pentru FC Botoșani a fost înteruptă în deplasarea de la Târgu Mureș, unde gazdele au câștigat cu scorul de 2-1, în cadrul etapei a 6-a a Ligii 1. Golurile mureșenilor au fost date de senegalezul N`Doye în minutele 36 și 85, iar golul botoșănenilor a fost marcat de Hadnagy în minutul 78.

Leo Grozavu a trimis în teren următorii jucători: Curileac – Homei (`46 Anghelina), Tincu, Ngadju, Acsinte (cpt) – Danci, Vaşvari, Croitoru – Fulop (`79 Ianc), Batin (`63 Hadnagy), Martinus.

Adrian Falub, principalul mureșenilor a trimis în teren următorii jucători: Stăncioiu – Feussi, M. Constantin, Bejan, Sepsi – Hora (`73 Amauri), N’Doye (cpt), Mureşan, Zicu (`46 Szekely) – Martins, Goga

Principalul finanţator al FC Botoşani nu este supărat pe jucătorii antrenaţi de Leo Grozavu. El consideră că Vaşvari&Co au făcut un meci destul de bun dar s-a văzut clasa lui N’Doye care a marcat două goluri şi a mai creat câteva ocazii la poarta lui Curileac.

„Ne-a bătut o echipă care nu a fost mai bună ca noi dar în schimb a avut câţiva jucători care au făcut diferenţa. Mă gândesc în primul rând la N’Doye. Noi ca echipă am fost mai legaţi, am avut mai multă posesie. Ei au dat un gol norocos după care s-au blocat în apărare. Era greu să desfaci. Sunt jucători cu experienţă la ei în apărare, sunt buni. Noi am dat un gol foarte frumos dar din păcate nu am reuşit să luăm un punct. N’Doye este un fotbalist foarte bun, puternic, egergic. E greu de ţinut. Păcat. Ăsta e fotbalul. Ne-a bătut o echipă care are un jucător foarte bun. Ei au mai mulţi jucători foarte buni dar N’Doye a făcut diferenţa”, a spus Valeriu Iftime.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.