Înfrângere categorică suferită de FCM Dorohoi în meciul disputat împotriva celor de la Ceahlăul II Piatra Neamț

Înfrângere categorică suferită de FCM Dorohoi în meciul disputat împotriva celor de la Ceahlăul II Piatra Neamț

Jucătorii FCM Dorohoi au fost înfrânți de cei de la Ceahlăul Piatra Neamţ II, într-o partidă care a contat pentru cea de-a de-a XVII-a etapă a campionatului 2013-2014 din Liga a 3-a.

Vineri, 7 martie 2014, s-a disputat cea de-a XVII-a etapă a campionatului 2013-2014 din Liga a 3-a, etapă în care, FCM Dorohoi a întâlnit echipa SC FC Ceahlăul Piatra Neamţ 2 într-un meci disputat de la ora 15:00 pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

Pe o vreme urâtă, cu ploaie, meciul a început echilibrat, ajungând în primul moment important, minutul 12, când printr-un șut de la 12 metri după un corner, Ceahlăul a marcat primul gol al reprizei. FCM a încercat prin trei lovituri libere trimise către poartă de Bordeianu, Mara Oroșanu și Edy Sandu, însă eșuate, iar în minutul 33, Edy Sandu a ratat o ocazie importantă printr-un șut de la 6 metri în portar. O ocazie este ratată și de Alex Marin în minutul 44, când trimite un cap periculos. În minutele de prelungire ale primei reprize, un jucător al Ceahlăului a înscris cel de-al doilea gol pentru echipă. Scorul la pauză a fost 0-2.

FCM Dorohoi a început în forță repriza secundă și în minutul 55 Atănăsoaie pierde o ocazie bună, marcând cu capul milimetric pe lângă poartă; câteva minute mai târziu, Alex Marin a şutat de la 7 metri în bară. După două schimbări ale dorohoienilor, Homneac cu Edy Stancu și Grumezescu cu Atănăsoaie, jucătorii nemțeni profită, au şutat mai întâi pe lângă poartă, iar în minutul 80, au schimbat scorul tabelei la 0-3. Jocul a continuat cu un șut de la 7 metri în portar a lui Vrabie şi cu un penalty ratat de cei de la FCM Dorohoi. Meciul s-a încheiat cu scorul de 0-3.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

AJOFM Botoșani pregătește prima Bursă a locurilor de muncă din anul 2024. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.