În premieră la Botoșani, Campionatul National de ergometru

În premieră la Botoșani, Campionatul National de ergometru

Aproximativ 300 de canotori din întreaga țară se întrec astăzi la Botoșani la Campionatul Național de Canotaj – ergometru. Secția de Canotaj a Clubului Sportiv Botoșani este reprezentată de 16 sportivi.

Campionatul a început la ora 9:00 cu intonarea Imnului de Stat al României. La întrecere este prezentă și multipla campioană olimpică, Georgeta Damian Andrunache, botoşăneanca din fruntea clubului Dinamo având calitatea de arbitru la această întrecere găzduită în premieră de Botoşani. În jurul orei 10:30 va avea loc o primă premiere la care se pare că vor lua parte și oficialitățile de la Botoșani dar și invitatul de onoare, ministrul Elisabeta Lipă.

Costurile pentru organizarea acestei competiții sunt susținute de Federația Română de Canotaj în colaborare cu Clubul Sportiv Botoșani.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

AJOFM Botoșani pregătește prima Bursă a locurilor de muncă din anul 2024. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.