Gică Hagi: „Botoşaniul are şanse mari cu Legia. Trebuie să ai şi noroc”

Gică Hagi: „Botoşaniul are şanse mari cu Legia. Trebuie să ai şi noroc”

Cel mai mare fotbalist român consideră că FC Botoşani are şanse reale de a se califica în turul trei al Europa League chiar dacă întâlneşte pe Legia Varşovia, o echipă mai valoroasă şi care an de an joacă în cupele europene.

„Eu am încredere că o să faceţi un meci foarte bun şi o să vă calificaţi. La cum a jucat cu noi, Botoşaniul are şanse mari. Jucaţi bine acasă, echipă puternică. Aveţi şansa voastră dar trebuie să ai şi noroc. Sunt momente în care contează inspiraţia, o execuţie”, a spus Gică Hagi pentru btonline.ro, care ştie şi punctele slabe ale echipei FC Botoşani:

„Ofensiv staţi bine. Defensiv, în jumătatea proprie, pe tranziţie negativă, aveţi anumite probleme”.

Stirea anterioara

Biletele pentru returul cu Legia Varşovia se pun în vânzare începând de astăzi. VEZI cât costă un bilet!

Stirea Urmatoare

Povești de viață aflate de pompierii botoșăneni în cadrul campaniei „Detector pentru viață”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.