Galeria FCM Dorohoi: Vom reorganiza componența galeriei

Galeria FCM Dorohoi: Vom reorganiza componența galeriei

Conducerea Galeriei FCM Dorohoi are în plan o reorganizare a galeriei deoarece la ultima convocare au venit doar 6 oameni. Mulți dintre ei nu mai pot veni din cauza orei la care se dispută meciurile în lunile octombrie și noiembrie.

Acest lucru este invocat, deoarece membrii galeriei sunt la serviciu până la ora 16 și din galerie făceau parte foarte mulți elevi care sunt la școală în acea perioadă. Cei care totuși pot să vină, nu au venit să susțină echipa din suflet și din pasiune, ci doar pentru a primi diferite ajutoare financiare sau materiale.

”Pe viitor vom reorganiza componența galeriei. Îi vom vedea pe cei care doresc să facă parte din galerie, care sunt motivați din punct de vedere pasional nu material. Eu până acum am impus și am ținut foarte mult la un cod de conduită a galeriei. Am zis de la început că membrii galeriei nu vor jigni jucatorii proprii, nici pe adversari, nu vor înjura, nu vor avea un comportament anormal ci unul cu cântece, cu încurajări decente și frumoase.” a declarat Nicu Anton.

Dacă se va continua să se mergă în deplasări cu același mijloc de transport, galeria este dispusă să însoțească echipa în urmatoarele meciuri din deplasare. Deocamdată din informațiile de la conducerea Galeriei FCM Dorohoi, aceștia nu au posibilitatea de a însoți echipa în urmatoarea deplasare.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

AJOFM Botoșani pregătește prima Bursă a locurilor de muncă din anul 2024. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.