Gabi Vașvari și István Fülöp nu se mulțumesc cu un egal în fața lui Dinamo

Gabi Vașvari și István Fülöp nu se mulțumesc cu un egal în fața lui Dinamo

Decarul FC Botoşani, Gabriel Vaşvari a declarat că publicul va avea un rol esenţial în partida de duminică cu Dinamo, şi spune că suporterii când au fost aproape de echipă, jocul a fost unul mult mai bun, iar rezultatele au fost pe măsură.

„Publicul este foarte important, de multe ori ne-a împins de la spate şi ne dorim să facă acelaşi lucru şi duminică. Sezonul trecut a fost o victorie foarte frumoasă la Botoşani, s-a inaugurat şi nocturna. Ne dorim să câştigăm toate cele trei puncte. Dinamo o echipă cu calitate, jucători foarte buni şi cu siguranţă nu îşi permit să se apere la Botoşani. Vor juca şi care e mai bun va câştiga. Nu mă aşteptam să aibă parcursul din acest sezon. Este una din cele mai în formă echipe din campionat şi vom avea un meci foarte greu. La situaţia în care suntem, nu ne-ar ajuta prea mult un egal. Avem nevoie de toate cele trei puncte“, a declarat Gabi Vaşvari.

István Fülöp, marcatorul unui gol împotriva lui Dinamo sezonul trecut a declarat că nu s-ar mulţumi cu un punct din confruntarea de duminică.

„Putem câştiga jocul de dumincă. Cu multă agresivitate şi multă muncă putem câştiga acest meci. Să sperăm că va fi acel şoc pentru că avem nevoie de victorie. În momentul acesta, doar o victorie ne-ar descătuşa. În primul rând, nu trebuie să-i lăsăm să joace. Dacă îi laşi să joace, te pun la respect. Sperăm să ne revenim cu o victorie în meciul cu Dinamo”, a declarat Istvan Fulop.

Stirea anterioara

Mihaela Huncă: 30 de şcoli din judeţul Botoşani vor primi pachete educaţionale

Stirea Urmatoare

Autorități puse în alertă după ce un copil a rămas blocat într-un apartament din Dorohoi. Pompierii au intervenit cu autoscara - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.