Finanţatorul echipei FC Botoşani este dezamăgit de prestaţia elevilor lui Leo Grozavu

Finanţatorul echipei FC Botoşani este dezamăgit de prestaţia elevilor lui Leo Grozavu

Având în vedere prestația jucătorilor în partida cu FC Voluntari, Valeriu Iftime, finanţatorul echipei FC Botoşani s-a arătat dezamăgit și consideră că nici tehnicianul botoşănean nu a fost inspirat.

„Nu ştiu ce se întâmplă, dar parcă la ei joacă numai geniile iar noi suntem în genunchi. Am primit două goluri din faze incredibile. Şi Leo parcă e în săptămână moartă. Îl scoate pe Quenten şi îl pune Rashid. Cu trei puncte după cinci etape, suntem în zona râsului. Ei s-au temut de noi. Au stat în apărare, ne-au dat un gol după care ne-au dominat. În repriza a doua nici Cabrera nu a mai făcut nimic. Păcat. Suntem la mediocri. Quenten a fost al lor. Lui îi place Bucureştiul. Am avut meciul în mână”, a declarat Valeriu Iftime.

Stirea anterioara

Bărbat în stare gravă din Botoșani transportat de urgență la Iași cu un elicopter SMURD

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.