FCM Dorohoi: Victorie importantă obţinută la Focşani

FCM Dorohoi: Victorie importantă obţinută la Focşani

FCM Dorohoi a înâlnit vineri, 4 mai, în deplasare, pe cei de la CSM Focşani. Dorohoienii au reușit să învingă gazdele cu scorul de 2-0, într-un meci disputat de la ora 18:00, pe stadionul „Milcov Sud” din Focşani.

Vezi echipele de start:

FCM Dorohoi: Rohetki Andrei, Vatafu Mihai, Cososchi Adrian, Halip Ovidiu, Maxim George, Vrabie Alex, Iordache B., Orasanu Leonard, Borostean Adrian, Sandu Eduard, Paval Natanael.

CSM Focşani: Bors, Ciornei, Covaciu, Stefan, Dumitriu, Nistoroiu, Sapunaru, Somtu, Toader, Milea, Suvac.

FCM Dorohoi îşi păstrează parcursul bun şi a reuşit o victorie frumoasă la Focşani obţinând a cincia victorie din acest retur de campionat. În prima repriză, meciul a fost echilibrat, ambele echipe având ocazii de a înscrie care totuşi nu s-au concretizat. Scorul a rămas „alb” până la scurgerea celor 45 de minute şi ambele echipe au intrat liniştite la vestiare. Tabela indica la pauză 0-0.

Repriza a doua a început la fel de echilibrat ca şi prima, FCM Dorohoi reuşind să rupă ritmul la mijlocul reprizei secunde. În minutul 68, Boroştean Adrian reuşeste sa îl învingă pe portarul gazdelor şi o duce pe FCM Ddorohoi în avantaj. Dorohoienii au rămas în atac, iar Porfireanu a reuşit să majoreze avantajul oaspeţilor în minutul 69. Pe finalul reprizei, ambele echipe au forţat înscrierea unui gol, însă toate fazele s-au finalizat fără succes. Scorul final a fost 0-2.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pompierii au intervenit la stingerea a trei incendii de vegetație uscată în ultimele 24 de ore

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.