FCM Dorohoi se ține tare și a obținut o victorie împotriva liderului din play-out – FOTO

FCM Dorohoi se ține tare și a obținut o victorie împotriva liderului din play-out – FOTO

FCM Dorohoi a înregistrat a treia victorie consecutivă în cea de-a cincea etapă play-out din campionatul 2014-2015, Liga a II-a, Seria I. Dorohoienii i-au învins cu scorul de 3-1 pe cei de la CS Balotești. Meciul s-a disputat sâmbătă, 2 mai 2015, de la ora 11:00, pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

 
Vezi echipele de start:
FCM Dorohoi: Hărăguţă - Cososchi, Orăşanu (cpt.), Atudorei, Grumezescu, Vrabie, Pavăl, Ghiviziu, A. Vlaicu, Barabaş, M. Alexandru
 
CS Balotești: Fulga –  M. Antoche, Stelitano, Milas, I. Sandu (cpt.), Cârligeaa, I. Sava, Gojnea, Pisano, H. Chiacu, Buţică
 
Repriza a început foarte echilibrat însă cu o posesie vizibilă a balonului din partea dorohoienilor. Prima ocazie notabilă a meciului a venit în minutul 8 când Orășanu a executat o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, puțin peste poartă. În minutul 22 Alexandru Marin a trecut și el pe lângă ocazia de a deschide scorul însă lovitura sa de cap a trimis balonul peste poartă. Cea mai mare ocazie a reprize a venit în minutul 37 când Atudorei a reluat spre poartă dar portarul a respins. Deși FCM Droohoi a dominat categoric prima repriză, tabela a rămas neschimbată. La pauză tabela indica scorul de 0-0.
 
Repriza secundă a fost începută în mare forță de FCM Dorohoi care a reușit deschiderea scorului chiar din minutul 46 când, în urma unei centrări de pe dreapta, Vrabie deschide scorul cu un şut din careu. Grumezescu a trecut în decursul a două minute pe lângă două mari ocazii de majorare a scorului însă s-au dovedit a fi două ratări imense după ce a ratat singur cu portarul și cu poarta goală. FCM Dorohoi a reușit și cel de-al doilea gol în minutul 63, când Pavăl Natanel a marcat, bară transversală-gol, după o acțiune personală. Oaspeții au încercat revenirea în minutul 74 când Hristu Chiacu a interceptat un balon din lovitură de colț, a șutat spre poartă, mingea a atins bara și a depășit linia porții. FCM Dorohoi a închis tabela în minutul 92 când Dragoș Mateiuc a împins mingea venită din centrarea lui Pavăl de pe partea stângă, direct în poartă din aproximativ 5 metri. Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-1.
 
Pe lângă cei aproximativ 1000 de spectatori din tribune, FCM Dorohoi a fost susținută și de Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi și Victor Mihalachi, finanțatorul echipei.
 
Vezi rezultatele etapei:
- ACS Berceni - Farul Constanţa (4-2)
- FCM Dorohoi - CS Baloteşti (3-1)
 
Stirea anterioara

ZiareBotosani.ro, de PATRU de ani împreună – O nouă imagine o nouă abordare

Stirea Urmatoare

Exercițiu de amploare a pompierilor din Botoșani, Dorohoi și Săveni. Misiuni de salvare în cazul unor incendii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.