FCM Dorohoi i-a învins pe cei de la Petrotub Roman după un meci de infarct

FCM Dorohoi i-a învins pe cei de la Petrotub Roman după un meci de infarct

FCM Dorohoi a disputat, în fața a aproximativ 500 de suporteri, împotriva celor de la SCM Petrotub Roman, meciul din cea de-a XIX-a etapă a campionatului 2013-2014 din Liga a 3-a.

Vineri, 21 martie 2014, s-a disputat cea de-a a XIX-a etapă a campionatului 2013-2014 din Liga a 3-a, etapă în care FCM Dorohoi a învins cu scorul de 3-2 în meciul disputat de la ora 15:00 pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

Dorohoienii au reușit să îi învingă la limită și cu emoții pe cei de la Petrotub Roman după ce i-au condus cu 1-0 și au fost conduși cu 2-1.

Meciul a început foarte bine, FCM Dorohoi punând presiune pe oaspeți încă din minutul primele minute. Partida s-a desfășurat în rest echilibrat, ambele echipe având ocazii de poartă. Cu doar câteva momente înainte de fluierul final al primei reprize, dorohoienii au executat o lovitură de colț, din centrarea căruis Cososchi a înscris cu un șut cu latul (1-0). La pauză tabela indica scorul 1-0.

FCM Dorohoi a redus din tempo în începutul reprizei secunde și au fost taxați de cei de la Petrotub Roman după ce au egalat cu un șut sin șase metri, în minutul 54 (1-1). Oaspeții au făcut presing în continuare și în minutul 75 au scăpat pe un contraatac din care l-au învins pe Rohețki cu un șut la coltul lung (1-2). FCM Dorohoi a replicat după numai patru minute, când în minutul 79 au plecat pe un contraatac iar Bordianu primește o pasă de la Orășanu și a șutat puternic, învingându-l pe portarul oaspeților, reușind să restabilească egalitatea (2-2). Final nebun la Dorohoi după ce gazdele au reușit să preia din nou conducerea pe tabela de marcaj în minutul 84 când Sandu a șutat superb de la 30 de metri și a marcat (3-2). Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-2.

Sursă: DorohoiNews.ro

[gallery link="file" columns="4" orderby="title"]

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

AJOFM Botoșani pregătește prima Bursă a locurilor de muncă din anul 2024. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.