FCM Dorohoi continuă seria victoriilor în meciurile de pregătire

FCM Dorohoi continuă seria victoriilor în meciurile de pregătire

FCM Dorohoi, Liderul Seriei I, a Ligii a 3-a, și-a continuat astăzi, 20 februarie 2014, seria victoriilor în meciurile de pregătire din această iarnă, învingându-i pe rivalii de la Aerostar Bacău. Dorohoienii i-au învins pe băcăuani cu scorul de 3-2 în meciul disputat la ora 14:00 pe terenul sintetic din Iași.

În prima repriză, jocul a fost unul echilibrat, niciuna dintre echipe nereușind să marcheze.

Cea de-a doua repriză a început în avantajul echipei lui Colban reușind să marcheze două goluri în minutele 55 prin Vrabie și minutul 63 prin Mihai Bordeianu dintr-un penalti. În minutele următoare, băcăuanii au egalat în minutele 70 și 71. Nou-intratul Robert Grumezescu a decis rezultatul final în minutul 89.

Pe 22 februarie 2014, FCM Dorohoi va juca ultimul meci amical din această iarnă cu Rapid CFR Suceava. Liga a treia va începe vineri, 28 februarie cu cei de la Kosarom Pașcani.

Sursa: DorohoiNews.ro

 

 

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

AJOFM Botoșani pregătește prima Bursă a locurilor de muncă din anul 2024. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.