FCM Dorohoi a remizat în ultima etapă din play-out și a terminat pe primul loc – FOTO

FCM Dorohoi a remizat în ultima etapă din play-out și a terminat pe primul loc – FOTO

FCM Dorohoi a înregistrat o remiză în cea de-a șasea etapă play-out din campionatul 2014-2015, Liga a II-a, Seria I. Dorohoienii au terminat la egalitate, cu scorul de 1-1, împotriva celor de la ACS Berceni. Meciul s-a disputat sâmbătă, 9 mai 2015, de la ora 11:00, la Berceni.

 
Vezi echipele de start:
ACS Berceni: I. Popescu - L. Cristea, M. Popescu, V. Lică, E. Nicu (cpt.) - Dobrosavlevici, Jugaru, Krausz, G. Damian - A. Enciu - R. Văduva
 
FCM Dorohoi: Hărăguţă - Aur. Vlaicu, Cososchi, Atudorei, Barabaş - Vrabie, Aug. Ivaşcă, Ghiviziu (cpt.), Pavăl - Al. Marin, Grumezescu
 
ACS Berceni a început meciul în mare forță, presând echipa oaspete încă din primele minute. Prima mare ocazie a venit în minutul 11, când Dobrosavlevici a trimis balonul pe lângă Hărăguţă și deși golul părea iminent, Barabaş a reușit să respingă de pe linia porţii. În minutul 26, a venit și golul, când Văduva a şutat plasat printre mai mulţi jucători oaspeţi în vinclul din stânga lui Hărăguţă. Publicul s-a amuzat în minutul 35, după ce Dobrosavlevici şi Văduva au fost protagoniștii unei faze de cascadorii râsului. Aceștia au rămas singuri cu Hărăguţă, primul i-a pasat celui de-al doilea în faţa porţii, însă acesta a trimis pe lângă din patru metri. FCM Dorohoi a dat semne de revenire în minutul 40, când Ivaşcă a executat perfect un corner, balonul vine exact pe fruntea lui Atudorei, iar fundaşul dorohoian trimite printre braţele lui Popescu. Gazdele au mai avut o mare ocazie în minutul 42 prin același Dobrosavlevici, care a fost servit de această dată impecabil de Enciu, însă a trimis cu capul pe lângă poartă din doar trei metri. La pauză tabela indica scorul de 1-1.
 
Repriza secundă a început tot cu cei de la ACS Berceni în atac. În minutul 48, Nistor a luat o acţiune pe cont propriu, a şutat de la aproximativ 18 metri însă Hărăguţă a avut un reflex salvator. FCM Dorohoi a replicat în minutul 52 prin Ivaşcă care a lansat o torpilă spre poarta ilfovenilor, dar balonul a trecut puţin pe lângă poarta lui Popescu. Gazdele au forțat victoria în partea a doua a reprizei secunde și au avut mari ocazii de poartă în minutul 60 când Cristea a centrat și Lemac a reluat cu capul milimetric pe lângă bară și în minutul 73 când Petre Marian a șutat din careu însă Hărăguţă a fost la post. Finalul meciului a aparținut tot gazdelor, iar în minutul 86 Nistor l-a driblat scurt pe Cososchi şi de la 10 metri cu Hărăguţă în faţă, a ratat şansa victoriei. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1.
 
Vezi rezultatele etapei:
- Farul Constanţa - CS Baloteşti (3-3)
- ACS Berceni - FCM Dorohoi (1-1)
 
Sursa: DorohoiNews.ro
Stirea anterioara

Peste 170 de contravenţii constatate de polițiștii rutieri într-o acțiune pe linia combaterii transportului ilegal de persoane

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.