FC Botoșani o elimină pe CFR Cluj din șaisprezecimile Cupei României

FC Botoșani o elimină pe CFR Cluj din șaisprezecimile Cupei României

FC Botoșani și CFR Cluj, penultimul meci al șaisprezecimilor Cupei României, a consemnat și o surpriză de proporții. Liderul din Liga 1 a cedat după penalty-uri, scor 3-4.

Scorul a fost egal după 120 de minute, Omrani (42) și Jonathan (69) fiind cei doi marcatori. La penalty-uri, cei mai buni jucători l-au trădat pe Dan Petrescu. Nistor, Păun și Deac au ratat pentru ardeleni, care au fost astfel eliminați încă din șaisprezecimile competiției.

Este al 15-lea meci fără înfrângere pentru CFR în Cupa României, în timpul regulamentar, în ultimele 3 ediții părăsind competiția după lovituri de departajare!

Botoșani și CFR Cluj se întâlniseră deja de două ori în campionatul curent, ambele partide terminându-se la egalitate. În tur, la Botoșani, a fost 1-1, în timp ce în urmă cu 11 zile, la Cluj, partida s-a terminat 0-0.

Până acum s-au calificat în "optimi" CSM Poli Iași, CS Mioveni, U Cluj, CSU Craiova, Viitorul, Juventus București, Gaz Metan, Chindia Târgoviște, Unirea Slobozia, CS Afumați, AFC Hermannstadt, Astra, ACS Poli Timişoara, FCSB și Botoșani. Azi, de la ora 21, se joacă ultimul meci al etapei de Cupă, Aerostar Bacău – Dinamo.

Stirea anterioara

Veste de ultimă oră pentru toți românii! Decizia a fost amânată

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.