FC Botoșani nu a reușit să se impună și pleacă învinsă de la Petrolul Ploiești

FC Botoșani nu a reușit să se impună și pleacă învinsă de la Petrolul Ploiești

Petrolul Ploiești s-a impus pe teren propriu în fața celor de la FC Botoșani cu scorul de 2-1 în etapa cu numărul nouă din Liga 1.

Ploieștenii sunt pe locul trei în clasament, la un singur punct în spatele celor de la Farul Constanța și la patru puncte de Rapid, liderul Ligii 1. De cealaltă parte, FC Botoșani se află pe a șaptea poziție în clasament, cu 12 puncte.

FC Botoșani a început mai bine duelul contra ploieștenilor. Camara a avut o incursiune frumoasă în interiorul careului încă din primele minute ale jocului. Fotbalistul a încercat să îi paseze în lateral lui Mailat, însă Tamaș a rezolvat faza.

Gabi Tamaș a avut o intervenție perfectă și la șutul lui Mussis din afara careului din minutul 10, dar și la încercarea lui Mussis din interiorul careului.

Ploieștenii au deschis scorul în minutul 22, când Huja a trimis cu capul la o centrare venită din corner. Pap a respins la picioarele lui Irobiso, iar atacantul ploieștenilor a înscris în poarta moldovenilor. ”Găzarii” au mai avut o șansă imensă de gol în minutul 36. Irobiso i-a pasat în fața porții lui Jair care a ratat inexplicabil.

După pauză, Grozav a încercat să marcheze cu un șut de la distanță, dar balonul a trecut pe lângă poartă. Tot Grozav a fost cel care a dublat avantajul ploieștenilor, în minutul 63. Acesta a intrat în poartă cu mingea după ce a încercat mai întâi să înscrie cu pieptul.

Scorul final a fost stabilit în prelungiri, când Sno a ”copiat” execuția lui Gicu Grozav și a reușit să reducă din diferență, însă reușita sa nu a fost suficientă pentru ca moldovenii să forțeze un rezultat de egalitate.

Sursa: digisport.ro

Stirea anterioara

La iarnă ar putea să apară noi variante de coronavirus. Avertizare a celor de la EMA

Stirea Urmatoare

AJOFM Botoșani pregătește prima Bursă a locurilor de muncă din anul 2024. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.