FC Botoșani joacă în această seară ultimul meci pe teren propriu din anul 2016 împotriva CSM Poli Iași

FC Botoșani joacă în această seară ultimul meci pe teren propriu din anul 2016 împotriva CSM Poli Iași

FC Botoșani joacă astăzi, 10 decembrie 2016, pe teren propriu, împotriva celor de la CSM Poli Iași. Meciul se desfășoară în cadrul etapei a 20-a din Liga 1 Orange.

Partida va fi arbitrată de Ovidiu Hațegan și de asistenții Sebastian Gheorghe din Suceava și Adrian Ghinguleac din București. Meciul va începe la ora 18:00, iar biletul costa 10 lei.

Antrenorul Leo Grozavu speră să pună capăt seriei de cinci meciuri fără victorie și să câștige meciul cu ieșenii. „Nu e treaba noastră să comentăm declarațiile. Treaba noastră este să ne facem pe teren datoria. Eu sunt detașat total. Nu este treaba mea și oricum nu-mi place că s-a creat această polemică. Nici nu vreau să comentez. Pe noi ne interesează ce facem pe teren. Îmi doresc ca după această serie, ii pot spune chiar negativă, chiar dacă am jucat bine în multe jocuri, chiar dacă am întâlnit adversare puternice, nu am câștigat puncte, nu pot fi satisfăcut și sper să câștigăm. Îmi doresc ca la meciul următor să se spargă toate ghinioanele și să reușim să câștigăm. Ar cam fi cazul. Nu am pierdut niciodată împotriva Iașiului și mi-aș dori ca și acum să fie la fel. Sunt convins că dacă băieții vor avea orgoliu, vor face din nou o partidă foarte bună. Vom face orice depinde de noi să câstigăm. La fotbal este nevoie și de șansă, care ne-a lipsit, exceptând ultimul meci când nu am știut să profităm de ocazii în prima repriză. Jucătorii își țin foarte greu echilibrul.”, a declarat Leo Grozavu la conferința de presă.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Sfințire Complex Parohial Protopopiatul Dorohoi, Parohia „Sf.Gheorghe” din Ionășeni, Vf. Câmpului - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.