FC Botoșani învinge cu scorul de 2-1 pe Concordia și urcă pe locul doi în clasamentul Ligii 1

FC Botoșani învinge cu scorul de 2-1 pe Concordia și urcă pe locul doi în clasamentul Ligii 1

FC Botoşani a învins-o pe Concordia Chiajna cu scorul de 2-1 în penultimul meci al etapei a şaptea din Liga 1.

Concordia a marcat prima, în minutul 27, când Paul Batin, fost jucător la FC Botoşani, a înscris din interiorul careului.

Egalarea a venit meritat în minutul 53, când Laurenţiu Buş a fructificat de la marginea careului mic centrarea lui Olimpiu Moruţan de pe dreapta. Mihai Roman le-a adus pe gazde în avantaj după numai două minute, când a profitat de greşeala lui Nicuşor Fota.

Oaspeţii au avut o mare şansă de egalare în minutul 58 şi au mai ratat ocazii clare până la finalul partidei, la una din ultimele faze cerând penalty. Olimpiu Moruţan a primit al doilea cartonaş galben, pentru simulare, în minutul 77.

După acest succes, FC Botoşani a acumulat 16 puncte şi a urcat pe poziţia a doua a clasamentului. Echipa din Botoşani a fost neînvinsă până în etapa trecută, când a cedat pe terenul lui CS U Craiova (0-1), în singurul meci în care nu a înscris în acest campionat.

Concordia rămâne fără victorie în actualul campionat şi este pe locul 13, penultimul, cu două puncte.

Stirea anterioara

Noi oportunități de calificare disponibile în această lună, pentru şomerii din județul Botoșani

Stirea Urmatoare

Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.