FC Botoșani debutează pe teren propriu în noul sezon al Ligii 1

FC Botoșani debutează pe teren propriu în noul sezon al Ligii 1

Miercuri, 2 iulie 2014 a avut loc tragerea la sorţi a programului competiţional al Ligii I, ediţia 2014-2015. Trupa lui Leo Grozavu va debuta în noul sezon în faţa propriilor suporteri urmând a întâlni în prima etapă Gaz Metan Mediaş.

Valeriu Iftime, finanţatorul FC Botoşani a declarat că programul turului nu avantajează dar nici nu dezavantajează FC Botoşani.

„Teoretic trebuie să debutăm cu dreptul în noul campionat. Dacă nu batem Gaz Metanul nu văd pe urmă ce pretenţii am putea emite de la jocurile cu Astra sau U Cluj, o echipă care s-a întărit foarte mult în această vară. Una peste alta cred că este un program echilibrat, care nici nu ne avantajează dar nici nu de dezavantajează. Într-adevăr pare cam complicat şi dificil să jucăm cu toţi greii acasă şi cu nou promovatele în deplasare pentru că echipele nou promovate îşi fac treaba bine pe teren propriu. Asta este. Suntem în Liga I, la masa bogaţilor şi nu avem de ce ne plânge”, a declarat Valeriu Iftime, finanţatorul FC Botoşani.

Prezent la stabilirea ţintarului, Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani a declarat că şi-ar fi dorit ca gruparea locală să întâlnească în acest tur pe teren propriu adversarii pe care îi va întâlni în deplasare şi invers.

„Şi acum un an ne-am speriat însă până la urmă a fost bine. Ideal ar fi fost ca meciurile de acasă să fie în deplasare şi invers. Nu-mi doream acest program însă asta e. Începutul e mai greu şi dacă trecem cu bine de primele cinci etape, pe urmă până în iarnă ne va fi mai uşor. E clar că trebuie să obţinem minim 9 puncte din primele cinci etape dacă nu vrem să pornim cu handicap faţă de celelalte echipe. Va fi o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru fiecare punct în noul campionat şi fiecare meci va fi ca o adevărată finală”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Programul turului 2014-2015:

Etapa I

FC Botoşani – Gaz Metan

Etapa II

Petrolul – FC Botoşani

Etapa III

FC Botoşani – Astra

Etapa a IV

Oţelul – FC Botoşani

Etapa a V-a

FC Botoşani – U Cluj

Etapa a VI-a

ASA Tg. Mureş – FC Botoşani

Etapa a VII-a

FC Botoşani – Dinamo

Etapa a VIII-a

Concordia Chiajna – FC Botoşani

Etapa a IX-a

FC Botoşani – FC Braşov

Etapa a X-a

Ceahlăul – FC Botoşani

Etapa a XI-a

CSMS Iaşi – FC Botoşani

Etapa a XII-a

FC Botoşani – Rapid

Etapa a XIII-a

CS U Craiova – FC Botoşani

Etapa a XIV-a

FC Botoşani – CFR Cluj

Etapa a XV-a

Pandurii – FC Botoşani

Etapa a XVI-a

FC Botoşani – Steaua

Etapa a XVII-a

Viitorul- FC Botoşani

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Coafezele, somate să își plătească impozitele! ANAF vrea să reducă evaziunea fiscală și pornește verificarea

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.