FC Botoșani - ACS Poli Timișoara 1-2. Victorie mare pentru Poli, după un final de foc, cu două bare ale gazdelor

FC Botoșani - ACS Poli Timișoara 1-2. Victorie mare pentru Poli, după un final de foc, cu două bare ale gazdelor

ACS Poli Timișoara a învins-o pe FC Botoșani cu scorul de 2-1 (1-1), vineri seara, în deplasare, într-un meci din prima etapă a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Poli a reușit o victorie nescontată prin golurile marcate de Marius Croitoru (23), cu un șut de la distanță, la care portarul Călin Albuț a scăpat mingea în poartă, și de Alin Șeroni (67 — penalty), după un fault comis de Nicolae Mușat asupra lui Cristian Bărbuț, la limita careului. Croitoru a jucat la FC Botoșani înainte de a se transfera la Poli.

FC Botoșani, care a deschis scorul prin fundașul Bogdan Miron (18), a avut două bare în acest meci, prin Olimpiu Moruțan (65, 89), ratând și alte numeroase ocazii de gol.

După ce a înscris, Miron a arătat un tricou pe care se putea citi mesajul '„Alături de Leo'', cu trimitere la antrenorul Leo Grozavu, care a demisionat săptămâna aceasta, după ce l-a agresat luni pe atacantul Cătălin Golofca, în finalul meciului cu Astra Giurgiu. Golofca a jucat și el în meciul cu Poli, din minutul 69.

În următoarea etapa a Play-out-ului FC Botoșani se deplasează la Mediaș unde va întâlni echipa condusă de Cristi Pustai, Gaz Metan. Meciul se va disputa duminică, 19 martie de la ora 18:00.

Stirea anterioara

Alimente care consumate înainte și după masă ajută la arderea grăsimilor

Stirea Urmatoare

Meteorologii au emis o informare meteo de precipitații slabe, sub formă de ninsoare, în nordul Moldovei

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.