FC Botoşani a remizat  în cadrul rundei 19 din Casa Liga 1

FC Botoşani a remizat în cadrul rundei 19 din Casa Liga 1

UTA şi FC Botoşani au remizat, 0-0, în cadrul rundei 19 din Casa Liga 1. Meciul a fost transmis în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.
 
Prima ocazie le-a aparținut oaspeților, în minutul 15, când portarul Iacob și-a salvat echipa de la un gol ca și făcut, după ce lovitura liberă executată de Florescu a fost deviată de zid extrem de periculos.
 
Și tot moldovenii au fost aproape de gol după 11 minute, când Târcoveanu a tras puţin pe lângă vinclul porții arădenilor.
 
FC Botoșani ar fi putut pleca totuși cu toate punctele de la Arad, însă bara l-a salvat pe Iacob, în minutul 73, la un corner executat de Fili direct spre poartă. 
 
„Bătrâna Doamnă” a avut o singură ocazie imensă, ce-i drept, în minutul 78. De fapt, a fost o dublă ratare a gazdelor. Mai întâi, Vukcevic a trimis un şut periculos, respins cu greu de Pap în lateral, după care Miculescu a încercat să trimită în poarta goală, dar a faultat un adversar care reușise să-i ia fața. 
 
S-a terminat în cele din urmă 0-0, rezultat care nu avantajează pe nimeni, iar ambele echipe nu au decât de pierdut în lupta lor pentru un loc în play-off.
 
După această remiză albă, UTA face 26 de puncte și rămâne a noua, în timp ce FC Botoșani acumulează 30 de puncte și este pe poziția a șasea.

Stirea anterioara

Fructele care ne mențin tineri

Stirea Urmatoare

Pompierii au intervenit la stingerea a trei incendii de vegetație uscată în ultimele 24 de ore

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.