FC Botoșani a învins CSMS Iași în derby-ul Moldovei, după golul din lovitură de pedeapsă reușit de Vașvari

FC Botoșani a învins CSMS Iași în derby-ul Moldovei, după golul din lovitură de pedeapsă reușit de Vașvari

FC Botoşani a obţinut cele trei puncte din întîlnirea cu CSMS Iaşi, scor 1-0. Vaşvari a marcat singurul gol al partidei.

Ocazii au existat, însă niciuna dintre cele două echipe nu au fructificat. Prima șansă mare de gol a fost în minutul 11, cînd Neziri a dat mult peste poartă din interiorul careului aflîndu-se într-o poziție excelentă.

Ieșenii au ieșit și ei la atac și Viveiros și-a încercat șutul de la distanță, însă balonul s-a dus puțin pe lîngă buturile apărate de Iliev.

Partea a doua l-a scos la rampă pe portarul Iliev, care a avut o paradă extraordinară la un șut al lui Grigorie și astfel a păstrat tabela intactă.

Cu șapte minute înainte de final, Ionuț Voicu a făcut un henț grosolan în careu și arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri, Penalty-ul a fost executat perfect de Vașvari, care a adus cele trei puncte în visteria Botoșaniului.

După acest joc, ieșenii rămîn lideri, cu 10 puncte, la o lungime peste cele două urmăritoare: Steaua și Dinamo care au un meci mai puțin. De partea cealaltă, botoșănenii au strîns 6 puncte, iar Leo Grozavu scapă pentru un moment de presiunea rezultatelor. Sursa: digisport.ro

Stirea anterioara

E jale! Milioane de români pot plăti sume enorme către stat!

Stirea Urmatoare

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice. Câți bani pot primi angajații

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.