FC Botoșani a învins ASA Târgu Mureș, după o revenire spectaculoasă de la 0-2

FC Botoșani a învins ASA Târgu Mureș, după o revenire spectaculoasă de la 0-2

FC Botoșani a învins pe teren propriu ASA Târgu Mureș, scor 4-2, după o revenire fantastică a moldovenilor de la scorul de 0-2.

Au marcat: Bordeianu 45+3, Golofca 66, Matulevicius 73, 88 / Zicu 19, Matei 40

Târgmureșenii au deschis scorul în minutul 19 prin Zicu, după ce a reușit să se înalțe peste toată apărarea și a trimis cu capul în poartă. Cu cinci minute înainte de pauză, Gabi Matei a marcat și el și se părea că se profilează o surpriză.

În prelungirile primei reprize, Bordeianu a primit o minge la 25 de metri și l-a surprins pe Viciu cu un șut puternic, stabilind scorul pauzei, 1-2. În drumul spre vestiare, Dan Alexa s-a luat la ceartă cu arbitrii și cu Leo Grozavu.

Moldovenii au egalat în minutul 66 după o execuție frumoasă a lui Golofca. Fotbalistul Botoșaniului a profitat de o ieșire greșită din poartă a lui Viciu și a trimis de la marginea careului peste el.

În minutul 73, Herghelegiu i-a centrat foarte bine lui Matulevicius și lituanianul a marcat cu capul. Scorul final a fost stabilit tot de vârful lui FC Botoșani cu două minute înainte de final, 4-2.

După 6 etape, FC Botoșani a urcat pe locul 4, cu 10 puncte, în timp ce ASA rămâne fără vreun punct câștigat în acest sezon, având și un handicap de 6 puncte cu care a pornit de la începutul campionatului. Sursa: gsp.ro

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Instituția Prefectului Botoșani: Ședință a Colegiului Prefectural - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.