FC Botoșani a fost învinsă categoric în deplasarea de la FC Voluntari

FC Botoșani a fost învinsă categoric în deplasarea de la FC Voluntari

FC Botoșani a pierdut cu scorul de 4-2 (3-1) în deplasarea de la FC Voluntari. Gazdele au deschis scorul prin Spahija care l-a învins pe Iliev cu o lovitură de cap din doi metri fructificând o centrare venită de la Cernat.

Două minute mai târziu fostul atacant la botoșănenilor, Petre Ivanovici duce scorul la 2-0, primind pasa de la același Cernat. În minutul 30 Istvan Fulop a prins un şut de senzaţie de la 25 de metri punând mingea la vinclul porţii lui Bornescu și dă speranțe de revenire pentru botoșăneni. După alte două minute Dimitrov și Iliev greșesc grav iar Petre Ivanovici duce scorul la 3-1, stabilind scorul la pauză.

Repriza a doua începe bine pentru jucătorii de la Voluntari și în minutul 49 Cernat centrează perfect iar Novac, nemarcat înscrie cu o lovitură de cap din 10 metri fără nicio speranţă pentru Iliev. În minutul 77 botoșănenii marchează golul doi prin Fulop care primește o pasă de la Golofcă și îl execută pe Bornescu la colțul lung.

Următoarea partidă pentru FC Botoșani va fi marți, 9 august de la ora 19, pe Municipal contra formației CSMS Iași în Cupa Ligii Adeplast, iar în etapa a 4-a a Ligii 1 Orange tot pe Municipalul botoșănean cu Steaua, vineri de la ora 21.

Echipele de start:

FC Botoșani: Pl. Iliev- R. Dimitrov , Fl.Plămadă , G. Miron, N. Muşat- M.Bordeianu , G. Vaşvari (cpt.), I. Fulop- A. Herghelegiu, D. Matulevicius, V. Astafei

Rezerve: Albuț, Golofcă, Patache, Roman, Ichim, Popovici, Greu

FC Voluntari: Bornescu – Filipov, Balaur, Spahija, Al. Coman – Moke, Novac – Popadiuc, L. Marinescu, Ivanovici – Cernat

Rezerve: Balauru, Cazan, Tăbăcariu, G. Deac, Tudorică, Căpățână, Ad. Bălan

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri EROUL DE LÂNGĂ MINE”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.