FC Botoșani 1-0 CSU Craiova: Partidă municită pentru elevii lui Leo, la o temperatură de -8 grade!

FC Botoșani 1-0 CSU Craiova: Partidă municită pentru elevii lui Leo, la o temperatură de -8 grade!

FC Botoșani a întâlnit pe teren propriu formația clasată pe locul doi în clasamentul Ligii 1 Orange, CSU Craiova. Partida s-a disputat la o temperatură de -8 grade, terenul fiind acceptabil după ce s-au făcut eforturi mari pentru disputarea partidei.

Echipele de start:

FC Botoșani: Albuț – Ungurușan, Tincu, Burcă, Mușat – Vașvari, Moruțan (56 Lorand Fulop), Cucu – Roman (80 Hergheligiu), Kuku (90 plus 1 Bordeianu), Buș
Rezerve: Cobrea, Popovici, Bordeianu, Târnovan, L. Fulop, Herghelegiu, Endrick

CSU Craiova: Mingote – Dimitrov, Popov, Acka, Bucurică – Mateiu, Zlatinski, Băluţă – Bancu, N. Rocha, Ivan
Rezerve: Vlad, Vagenin, Măzărache, Kelic, R. petre, Madson, Fajic

Botoşănenii au început bine partida aşa cum anunţa Leo Grozavu şi încă din minutul 1 s-a instalat în jumătatea de teren a oltenilor. În minutul 7 FC Botoşani are prima mare ocazie. Roman centrează de pe dreapta, Buş reia din 6 metri dar mingea loveşte bara. Botoşănenii rămân în atac, Kuku scapă singur dar Mingote ajunge înaintea lui la minge. Prima repriză a fost clar în favoarea botoşănenilor în timp ce oltenii nu au făcut decât să se apere.

Prima şansă de gol a reprizei secunde aparţine oltenilor prin Fajic, intrat pe teren în minutul 46, dar mingea şutată din interiorul careului trece peste poarta lui Albuţ. În minutul 55 Vaşvari execută pe jos o lovitură liberă din marginea careului dar Mingote prinde în doi timpi. Două minute mai târziu, Cucu şutează din marginea careului dar Mingote scoate de lângă bară. Minutul 65, Roman cade în marginea careului oltenilor şi cere penalty dar Marius Avram arată doar corner pentru FC Botoşani. În minutul 86 Herghelegiu centrează, Kuku pune la latul şi îl învinge pe Mingote debutând cu gol pentru FC Botoșani.

Partida se încheie cu victoria botoşănenilor care a ajuns la 29 de puncte, partidă municită pentru elevii lui Leo care au fost la cârma jocului pe tot parcursul partidei. sursa: fcbotosani.ro

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Autorități puse în alertă după ce un copil a rămas blocat într-un apartament din Dorohoi. Pompierii au intervenit cu autoscara - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.