Emil Săndoi: ”Rar vezi asemenea execuții în campionatele europene, să nu mai spun în campionatul românesc”

Emil Săndoi: ”Rar vezi asemenea execuții în campionatele europene, să nu mai spun în campionatul românesc”

Antrenorul principal al celor de la CS Universitatea Craiova spune că a întâlnit o echipă revigorată în nordul Moldovei însă victoria ar fi trebuit să fie a elevilor săi și nu a roș-alb-albaștrilor.

”În primul rând aş vrea să spun că în turul acestui campionat, FC Botosani a avut multe ghinioane şi din nefericire pentru noi s-au refăcut mai toţi, în afară de Ngadeu, toţi cei din teren reuşind să facă diferenţa. Nu am respectat ceea ce stabilisem împreună la cabină, nu ne-am respectat planul si cred că în acest joc au fost câteva momente cheie care au făcut diferenta. Am avut o ocazie singuri cu portarul şi nu am reuşit să încriem. Dacă am fi reuşit să înscriem golul doi mai devreme, am fi reuşit să revenim. Mai ales în cea de-a doua repriză am dominat copios, dar FC Botoşani este o echipă disciplinată şi s-a văzut. Per total, cred că noi am dominat jocul, dar derulându-se într-un anume fel partida, cred că FC Botoşani s-a retras la un moment în apărare.“, a declarat Emil Sandoi.

Acesta a laudat executia lui Attila Hadnagy la cel de-al doilea gol.

“Execuţia lui Hadnagy a fost un gol superb. Rar vezi asemenea execuții în campionatele europene, să nu mai spun în campionatul românesc. Mie îmi place foarte mult Martinus, a avut o perioadă mai proastă, iar tergiversarea acelui transfer la Steaua, îmi place Cabrera, Vaşvari“, a mai spus Sandoi.

Stirea anterioara

Valeriu Iftime: ”Dacă mai revine şi Ngadeu, putem emite pretenţii serioase”

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.