Dinamo s-a calificat în „sferturile” Cupei României

Dinamo s-a calificat în „sferturile” Cupei României

Dinamo s-a calificat, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa victoria cu Gaz Metan Medias, scor 3-1. Ioan Andone i-a transmis un mesaj dur lui Ionut Negoita. „Trebuia sa reactioneze si cand Adi a spus ca e in cautarea unui antrenor”.

Oaspeții au deschis scorul prin Jose Romera (60), gazdele au egalat datorită lui Mircea Axente, în minutul 67. Apoi, „roș-albii” au tranșat soarta meciui, datorită autogolului lui Ionuț Buzean (77) și golului lui Dan Nistor (90+3). La final, antrenorul Ioan Andone a răbufnit la adresa finanțatorului Ionuț Negoiță, cel care îl criticase pe „Fălcos”, pentru ironia adresată lui Adrian Mutu. Andone afirmase că va trage „linie” de Crăciun, cu trimitere la problemele pe care le-a avut „Briliantul”; în trecut, din cauza consumului de cocaină.

„Voi face o analiză, nu mai zic că tragem linie pentru că m-a luat gura pe dinainte atunci. Meciul cu Iași e mai dificil de pregătit decât cel cu Steaua. Cu Steaua toți jucătorii se mobilizează și singuri. În primul rând, domnul Negoiță trebuia să reacționeze și când Adi a spus că e în căutarea unui antrenor.  În al doilea rând, eu am greșit că am spus acele chestii. Domnul Negoiță poate spune orice pentru că dânsul dă banii. De la el putem accepta orice critică, de la alții mai greu. La Dinamo nu poți avea o săptămână de liniște", a spus Andone la Digi Sport.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Se dau câte o sută de euro direct de la stat! Veste uriașă pentru 200.000 de români

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.