Dinamo a plecat cu un punct de la Botoşani. FC Botoșani - Dinamo 1-1

Dinamo a plecat cu un punct de la Botoşani. FC Botoșani - Dinamo 1-1

A fost 1-1, a şasea remiză consecutivă în deplasare şi al treilea meci la rând fără victorie în Liga 1 pentru echipa lui Mircea Rednic.

Cu antrenorul în tribună, suspendat, Dinamo a început în forţă meciul de la Botoşani. Rotariu a luat o fază pe cont propriu şi a finalizat excelent, dar mingea a lovit transversala.

În ciuda jocului bun al alb-roşiilor, gazdele au deschis scorul în minutul 27, prin Cabrera, care l-a driblat uşor pe Fai înainte de a trimite pe lângă Cernaiuskas.

Replica oaspeţilor a venit de la Essombe, dar camerunezul a fost blocat în ultimul moment de Iliev.

Portarul gazdelor nu a mai avut replică în prelungirile primei reprize, când atacantul a egalat cu al treilea său gol în Liga 1.

Elevii lui Mircea Rednic au început foarte bine repriza a doua. Gavrilă a ratat şansa să-şi aducă echipa în avantaj, după o pasă bună primită de la Şerban.

Gazdele au scăpat şi la lovitura de cap a lui Puljic, astfel că s-a terminat 1-1, al şaselea meci la rând în toate competiţiile în care moldovenii nu reuşesc să câştige.

După etapa a 11-a FC Botoșani ocupă locul 12 în clasament din 14 echipe, cu 8 puncte.

Pentru Dinamo urmează meciul din Cupa României, de la Brăila, cu Dacia Unirea, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, joi, de la ora 16:30.

Stirea anterioara

Experții doboară un mit celebru. Cum este corect și sănătos să încărcăm bateria telefonului

Stirea Urmatoare

Bărbat reținut după ce a pipăit o tânără prin constrângere

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.