Deși a condus la pauză, FCM Dorohoi a pierdut meciul disputat împotriva celor de la FC Voluntari - FOTO

Deși a condus la pauză, FCM Dorohoi a pierdut meciul disputat împotriva celor de la FC Voluntari - FOTO

FCM Dorohoi a suferit cea de-a patra înfrângere consecutivă, scor 1-4, într-un meci ce a contat pentru cea de-a cincea etapă a Ligii a II-a. Drorohoienii au disputat meciul împotriva celor de la FC Voluntari sâmbătă, 27 septembrie 2014, de la ora 11:00, pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

Vezi componența echipelor de start:

FCM Dorohoi: Ungureanu, Cososchi, Luca, Orăşanu (cpt.), Grumezescu, Vrabie, Pavăl, Ghiviziu, Ed. Sandu, Vlaicu, Tudurache

FC Voluntari: Botaş, Moga, Achim, Mitache, Maxim, C. Roşu, S. Rădoi (cpt.), Todoran, Călinţaru, Ene, Voduţ

Prima repriză a partidei a fost controlată de oaspeţi. FCM Dorohoi a ieşit la joc în partea a doua a primei reprize şi au avut două şanse de a marca prin Vrabie şi Eduard Sandu dar mingile trimise de aceştia din afara careului au trecut pe lângă poartă. În minutul 36, FCM Dorohoi a reuşit deschiderea scorului printr-un gol foarte frumos, marcat de Eduard Sandu, după o lovitură liberă executată impecabil.

Gazdele au început mai bine repriza secundă dar prima ocazie mare a aparţinut oaspeţilor în minutul 59. Un minut mai târziu, defensiva FCM Dorohoi a gafat la un corner al oaspeţilor iar Roşu reuşeşte egalarea. Dorohoienii au rămas în atac, iar în minutul 62, Grumezescu a avut şansa de a readuce echipa în avantaj dar mingea şutată de acesta de la aproximativ 16 metri a fost respinsă de portarul celor de la FC Voluntari.

În minutul 68, oaspeţii reuşesc să marcheze din nou prin Marius Ene care a şutat sub bara transversală din interiorul careului. Pe finalul meciului FCM Dorohoi a căzut fizic şi psihic, iar oaspeţii nu au avut nicio problemă în a menţine avantajul. În minutul 89, FC Voluntari şi-a mărit avantajul prin Barbu care a marcat pentru 3-1 printr-un şut plasat de la aproximativ 10 metri. În minutul 95, Voduţ a marcat golul patru al oaspeţilor lobând portarul dorohoian care a ieșit neinspirat din poartă.

În tribune a fost un adevărat spectacol, ambele echipe fiind susținute de câte o galerie formată din aproximativ 25 de membri fiecare și aproximativ 500 de spectatori. Pe lângă aceștia, în tribună, au fost prezenți Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi, Leo Grozavu, antrenorul FC Botoșani și Constantin Zotta, directorul sportiv al celor de la FC Brașov.

Sursa: DorohoiNews.ro

Vezi Galerie FOTO, Click AICI!

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.