CUPA ROMÂNIEI: FCM Dorohoi i-a învins cu 3-0 pe cei de la Luceafărul Mihai Eminescu

CUPA ROMÂNIEI: FCM Dorohoi i-a învins cu 3-0 pe cei de la Luceafărul Mihai Eminescu

FCM Dorohoi a reuşit ieri, 1 august calificarea în turul trei al Cupei României după ce s-a impus în fața celor de la Luceafărul Mihai Eminescu cu scorul de 3-0. Cele două echipe s-au întâlnit ieri, de la ora 17:30, pe terenul din Ipoteşti. 

Partida a fost arbitrată de o brigadă exclusiv botoşăneană, cu Denis Creţu la centru, ajutat la cele două tuşe de Radu Creţu şi Mihăiţă Noroc.

Vezi echipele de start!

FCM Dorohoi: Prisaca, Cososchi, Halip, Maxim, Porfireanu, Stefan Nicolae, Bordeanu, Vrabie, Sandu, Paval Natanael.

Luceafărul Mihai Eminescu: Purceac, Lungu, Lionte, Antonescu, Cazacu, Ciornea, Vieriu, Netbai, Juncanaru, Vechiu, Vasilachi Marian.

Dorohoienii au început partida în forţă, atacând încă din primul minut. După 32 de minute de joc, FCM Dorohoi a obţinut un penalty după ce Ciornea a făcut henț în careu. Denis Crețu a lăsat inițial jocul să continue, însă asistentul Mihăiță Noroc semnalizează lovitură de la 11 m, centralul revenind asupra deciziei dictând penalty. Lovitura de la 11 metri a fost executată și transformată de Edy Sandu. La pauză tabela indica 1-0 pentru dorohoieni.

În repriza secundă, ambele echipe au fost prudente şi au atacat timid, însă dorohoienii au părut mai determinaţi, acest lucru văzându-se în posesia mingii. FCM Dorohoi a mai înscris de două ori în minutele 66 și 70, prin Bordeianu și Paval. Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-0.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Bucurie adusă de polițiști unor familii în preajma sărbătorilor pascale - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.