Cupa Ilyo: 30 de medalii şi două trofee cucerite de Brilliant Taekwondo Botoşani – VIDEO / FOTO

Cupa Ilyo: 30 de medalii şi două trofee cucerite de Brilliant Taekwondo Botoşani – VIDEO / FOTO

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a făcut în week-end-ul trecut, deplasarea la prima competiție din anul 2016, în municipiul Bistrița la Cupa Ilyo, primul pas din sezonul în depășirea performanțelor deosebite de anul 2015 (locul al 5-lea din 59 de cluburi), competiție ce a aliniat la start 464 de sportivi de la 30 de cluburi afiliate la Federația Română de Taekwondo WTF.

Tinerii botoșăneni s-au deplasat cu un lot de 17 sportivi și 2 instructori reușind să obțină un număr de 30 de medalii și 2 trofee la clasamentul general pe medalii- Locul II la categoria Poomsae și Locul II la categoria Speed-Kick.

Medaliații sunt următorii:

Locul 1: Andrei ANDRUȘ (2 medalii), Diana MATEI (2 medalii), Denis MATEI (3 medalii), Armand BOTEZATU și Andreea CORDUNEANU;

Locul II: Andrei ANDRUȘ (3 medalii), Bianca HERMENIUC (2 medalii), Ana SĂNĂUȚANU, Andreea CORDUNEANU, Gabriel DÎRVARIU, Sebastian DULGHERIU, Alberto GANFIUC, Cristian SENCIUC, Rareș BURLACU, Diana MATEI și Denis MATEI.

Locul III: Camelia David (2 medalii), Mario TOFAN, Robert ZAMOSTEANU, Armand BOTEZATU, Alberto GANFIUC și Diana MATEI.

Pe lângă acești sportivi, s-au făcut remarcați încă doi sportivi pentru o prestație deosebită, Cătălin CICU a pierdut în sferturi după o luptă spectaculoasă cu un sportiv cu experiență, iar Maximilian AMIRONESEI a pierdut lupta pentru medalii din cauză unei accidentări, moment în care conducea detașat, acesta fiind la cea mai bună formă sportivă a sa.

„Doresc să îi felicit pe acești sportivi deosebiți pentru atitudinea lor față de acest sport și pentru rezultatele deosebite pe care le aduc municipiului Botoșani. În fiecare moment acești sportiv mă fac mândru, ei fiind un exemplu pentru toți copiii de vârsta lor. Doresc să mulțumesc pe această cale părinților care ne susțin în orice moment și Clubului Sportiv Botoșani care sunt alături de noi în orice activitate sportivă la care luăm parte. Ne pregătim de Tropheum Napocense Hadrianum Aelius, competiție care va fi ultimul test înainte de Campionatul Național de Copii și Cadeți ce se va desfășura la Botoșani. De aemenea țin să adresez cele mai sincere urări doamnelor și domnișoarelor cu ocazia zilei de 8 Martie.” a declarat președintele-instructor al Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI.





Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Vinerea Mare. Ce e interzis în Vinerea Patimilor. Se consideră păcat, dacă faci așa ceva

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.