Cu numai 24 de ore înainte de confruntarea cu FC Botoșani, Steaua e nevoită să mute meciul. Primăria a închis Arena Națională!

Cu numai 24 de ore înainte de confruntarea cu FC Botoșani, Steaua e nevoită să mute meciul. Primăria a închis Arena Națională!

Steaua e nevoită să își schimbe programul aproape zilnic din cauza problemelor cu terenurile de antrenament, iar acum nu mai poate juca în București pe teren propriu.

Neregulile provocate de acoperișul de la Național Arena și conflictul deschis cu cei de la MApN o aruncă pe Steaua în afara Capitalei. Cu numai 24 de ore înainte de confruntarea cu FC Botoșani, campioana României a trebuit să mute locul de disputare.

Primăria: „Nimeni nu mai joacă pe Național Arena!”
Astfel, conform DigiSport, partida cu FC Botoșani va avea loc la Cluj! „Roș-albaștrii” au fost anunțați de Primărie că nu mai pot evolua pe Național Arena și s-au reorientat spre arena celor de la CFR Cluj, unde au mai evoluat și în trecut, în 2011, cînd Steaua a întîlnit-o pe Schalke, scor 0-0, în grupele Europa League.

„Îi ajutăm pe steliști”

Informația a fost confirmată de președintele celor de la CFR, Iuliu Mureșan, într-o intervenție telefonică la DigiSport: „Acum 3 ore am fost sunat de domnul Argăseală și m-a întrebat dacă avem certificat ISU. Îl avem, e la zi. Național Arena și Cluj Arena nu au acest act. M-a rugat Valeriu Argăseală să îi primim și am fost de acord. Trebuia să fim noi de acord, dar și Botoșaniul. Am fost fair-play și am ales să ajutăm Steaua”.
 
„E jalnic dacă un club din Capitală a ajuns să joace acasă la Cluj. Mi se pare jenant ca o echipă de tradiție, nu vreau să îi pronunț numele, a ajuns să fie izgonită din București”
Marius Șumudică, antrenor Astra

Comunicatul LPF despre mutarea partidei dintre Steaua şi FC Botoşani la Cluj:

AVÎND ÎN VEDERE programarea inițială a jocul dintre FC Steaua București și FC Botoșani din etapa a XVII-a a sezonului regular al ediției 2015/2016 pentru data de 8 noiembrie 2015, ora 20:30 pe stadionul Arena Națională din București

AVÎND ÎN VEDERE adresa emisă de Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov către Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București la data de 6 noiembrie 2015 prin care informează că Stadionul Arena Națională nu a obținut autorizație de securitate la incendiu

AVÎND ÎN VEDERE adresa emisă de Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București către FC Steaua București la data de 6 noiembrie 2015 prin care informează că nu își asumă răspunderea asigurării măsurilor de ordine și siguranță publică pe timpul partidelor desfășurate pe Stadionul Național Arena până la remedierea situație

AVÎND ÎN VEDERE solicitarea transmisă de FC Steaua București către LPF privind disputarea jocului cu FC Botoșani pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, precum și acordul exprimat de proprietarul stadionului din Cluj pentru disputarea jocului pe acest stadion

AVÎND ÎN VEDERE dispozițiile art. 12 alin. (1) din ROAF – „Forurile organizatoare au dreptul de a schimba, în caz de forță majoră, stadionul, ziua, ora de începere sau localitatea de disputare a jocului”

LIGA PROFESIONISTĂ DE FOTBAL, reprezentată legal de Justin Ștefan în calitate de Secretar General, în baza dispozițiilor art. 12 alin. (1) din ROAF, dispune schimbarea stadionului și a localității de disputare a jocului dintre FC Steaua București și FC Botoșani, în sensul desfășurării meciului pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, ziua și ora de începere a jocului rămânând neschimbate. Sursa: gsp.ro

Iată actul primit de Steaua de la ISU

Stirea anterioara

Atenție șoferi: DJDP Botoşani informează populaţia că se efectuează lucrări pe unele drumuri județene

Stirea Urmatoare

Autorități puse în alertă după ce un copil a rămas blocat într-un apartament din Dorohoi. Pompierii au intervenit cu autoscara - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.