Cristiano Bergodi: „E foarte greu să învingi această echipă”

Cristiano Bergodi: „E foarte greu să învingi această echipă”

Cristiano Bergodi, antrenorul ASA Târgu Mureș s-a arătat dezamăgit după meciul cu FC Botoșani și că echipa sa putea câștiga partida din această seară.

„A fost un meci greu, împotriva unei echipe care luptă la retrogradare. E foarte greu să învingi această echipă. Am luat un singur punct. Trebuia să câştigăm dar am şi ratat două mari ocazii. În Liga I meciurile sunt echilibrate. Am ratat două ocazii mari şi mergem acasă cu doar un punct. Trebuie să lucrăm mai mult. Vine pauza competiţională şi putem lucra. Avem de muncă pentru că trebuie să recuperăm punctele. Avem şi mulţi jucători accidentaţi. Când vom avea lotul complet putem face mult mai bine. În acest moment, Astra este favorită la titlu. Este un campionat echilibrat. Sunt echipa aflate acum în play-off şi care pot urca în play-out. Se poate întâmpla orice”, a declarat Cristiano Bergodi.

Stirea anterioara

Catedrală gigantică, sfințită la Suceava. 10.000 de oameni prezenți, inclusiv Gigi Becali

Stirea Urmatoare

Inspectoratul de Jandarmi Județean invită botoșănenii pe Pietonalul Unirii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.