Cristi Pustai: „Sper ca prin muncă şi schimbarea atitudinii să ajungem înapoi sus”

Cristi Pustai: „Sper ca prin muncă şi schimbarea atitudinii să ajungem înapoi sus”

Cristi Pustai, antrenorul principal al FC Botoşani a declarat că îşi pune mari speranţe în acest meci şi că îşi doreşte ca elevii săi săî înceapă să adune şi puncte pentru a le fi mai uşor în play-out.

„Este un meci pe care trebuie să îl câştigăm cu o echipă cu care concurăm direct la salvarea de la retrogradare. Să sperăm că o să şi reuşim pentru că nu am obţinut prea multe puncte în ultima vreme. Importanţa punctelor este mai mare. Adversarii noştri au câştigat ultimul meci pe teren propriu, dar în deplasare au tot atâtea puncte ca şi noi, trei puncte. Va fi un meci echilibrat. Am studiat programul celorlalte echipe şi dacă trecem peste 20 de puncte zic că este bine. În play-out echipele vor veni pe o plajă de 6-7 puncte aşa că fiecare punct contează. Le zic jucătorilor că este timpul să nu mai stăm cu mâna întinsă să treacă punctele printre degete. Este momentul să ne trezim şi să luăm cele trei puncte. Suntem cu toţii profesionişti şi trebuie să ştim să ne descurcăm şi în momente de criză. La greu se vede caracterul omului şi al jucătorului. Sper ca prin muncă şi schimbarea atitudinii să ajungem înapoi sus. Am dori să avem şi aportul publicului pentru că este cu adevărat un moment zero”, a declarat Cristi Pustai.

Stirea anterioara

Pompierii botoşăneni chemaţi în ajutor de concetăţeni şi de Ziua Naţională a României

Stirea Urmatoare

A început modernizarea unui nou drum județean de piatră - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.