Cristi Popovici: „Cu încrederea pe care am căpătat-o în aceste două jocuri cred că putem face o figură frumoasă”

Cristi Popovici: „Cu încrederea pe care am căpătat-o în aceste două jocuri cred că putem face o figură frumoasă”

Antrenorul principal al FC Botoşani, Cristi Popovici, este foarte mulţumit atât de victoria obţinută la Mediaş cât şi de prestaţia elevilor săi.

Este foarte importantă această victorie. Important pentru mine este că am confirmat evoluţia pe care am avut-o la meciul cu CFR Cluj chiar dacă am reuşit doar un rezultat de egalitate. Au trecut doar două etape dar avem plus unu la adevăr ceea ce puţină lume se gândea. Cursa e foarte lungă. Cu încrederea pe care am căpătat-o în aceste două jocuri cred că putem face o figură frumoasă. Avem jucători de calitate care ar putea face faţă la echipe mari. Poate nu la Steaua dar la Dinamo sau Petrolul s-ar putea regăsi dintre ei. Eu mă bucur că sunt la Botoşani. Probabil că în turul campionatului se vor impune mai mult şi vor sări în ochi", a spus Cristi Popovici la Digi Sport.

Am zică că Mediaşul este una din echipele în faţa căreia noi trebuie să vedem ce nivel avem. De aceea am jucat cu două vârfuri din startul meciului. Puteam să venim să ne apărăm şi riscam să pierdem. Echipa este învăţată să joace ofensiv. Ne era teamă tuturor de nivelul ligii I dar deocamdată se pare că stăm bine", a adăugat tehnicianul botoşănean.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

AJOFM Botoșani pregătește prima Bursă a locurilor de muncă din anul 2024. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.