Cornel Șfaițer: „Traversăm o perioadă grea, cu rezultate foarte slabe”

Cornel Șfaițer: „Traversăm o perioadă grea, cu rezultate foarte slabe”

Preşedintele clubului FC Botoşani recunoaşte că lucrurile nu merg aşa cum trebuie şi că echipa nu joacă nimic de vrei’o câteva etape. În plus, el susţine că participarea în Europa League a făcut mai mult rău echipei.

„E greu când pierzi de o asemenea manieră. Am pierdut şi un jucător foarte important. Traversăm o perioadă grea, cu rezultate foarte slabe, un joc la fel de modest. Pentru mine este cel mai slab debut de campionat. Am crezut în jucătorii aduşi. Am crezut că vom face faţă în Europa League şi în campionat. Nu am reuşit. Leo e bărbat şi e bine să discutăm la rece şi nu la cald. O să analizăm. Avem o mare problemă.

Să joci în prima repriză în trei jucători. Nu e suficient să speri la victorie. E normal ca publicul să fie dezamăgit. Tot împreună am reuşit evitarea retrogradării. A fost o perioadă neagră şi în sezonul trecut. Asta cu şocurile la echipă, nici nu ştiu ce să mai cred. Am făcut şoc acum doi ani şi din nouă puncte am luat un punct. Voluntariul a făcut şoc şi din şase puncte nu a luat niciunul”, a spus Cornel Şfaiţer, președintele FC Botoșani.

Stirea anterioara

Simona Halep s-a calificat în finala de la Cincinnati, unde o va întâlni pe Serena Williams

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.