Cornel Şfaiţer: Pustai este noul antrenor al FC Botoşani

Cornel Şfaiţer: Pustai este noul antrenor al FC Botoşani

Preşedintele clubului FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat, joi, că noul antrenor al formaţiei botoşănene este Cristian Pustai.

„Cristi Pustai este noul antrenor al FC Botoşani. Am negociat cu el astăzi (n.r. - joi), la Bucureşti, şi va prelua echipa. Înţelegerea cu el este valabilă până la sfârşitul acestui campionat, cu drept de prelungire", a spus Şfaiţer.

Oficialul formaţiei botoşănene a mai precizat că Pustai va debuta duminică: „Iniţial, vorbisem ca el să vină la Botoşani să vadă meciul cu Târgu Mureş şi să stea pe bancă de la partida cu CSU Craiova. El este acum pe drum, vine spre Botoşani. Mâine (n.r. - vineri) va conduce antrenamentul, iar duminică va debuta pe bancă în meciul cu ASA Târgu Mureş. Va pregăti acest meci împreună cu staful nostru, urmând ca după să definitivăm şi staful cu care el va lucra la Botoşani". integral pe mediafax.ro

Stirea anterioara

Un fotbalist român a trecut prin două accidente grave de circulaţie în mai puţin de 48 de ore

Stirea Urmatoare

Autorități puse în alertă după ce un copil a rămas blocat într-un apartament din Dorohoi. Pompierii au intervenit cu autoscara - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.