Cornel Șfaițer, președintele FC Botoșani, audiat la DIICOT în dosarul deturnării de fonduri de la FRF

Cornel Șfaițer, președintele FC Botoșani, audiat la DIICOT în dosarul deturnării de fonduri de la FRF

Audieri-maraton la sediul DIICOT din București – acolo unde sunt aduși astăzi mai mulți oameni din fotbal pentru a da explicații în dosarul dispariției sumei de 1 milion de dolari din conturile FRF.

După fostul vicepreşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Patriţiu Abrudan și președintele CFR Cluj – Iuliu Mureșan, în fața procurorilor a ajuns și președintele FC Botoșani, Cornel Șfaițer.

El susține că a fost chemat în calitate de martor și nu are voie să ofere informații din dosar.
Amintim, procurorii verifică o posibilă deturnare de fonduri în valoare de 1 milion de dolari la Federația Română de Fotbal.

Banii au fost primiţi de la FIFA perioada 2010-2012 – atunci când șef la FRF era Mircea Sandu.

ProSport susține că DIICOT ar investiga costurile de construire a bazei de pregătire a FRF de la Buftea. Sursa. europafm.ro

Stirea anterioara

De Dragobete – Iubeste Romaneste la Uvertura Mall

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.