Cornel Șfaițer - FC Botoșani: „Facem cu Steaua meciul vieții”

Cornel Șfaițer - FC Botoșani: „Facem cu Steaua meciul vieții”

Cornel Șfaițer, președintele FC Botoșani, a declarat că este deranjat că Steaua nu ia în serios meciul care se va disputa duminică.

„Steaua se roagă ca Astra Giurgiu să o încurce duminică. Ei vorbesc de parcă au câștigat deja meciul cu noi. Într-un fel mă bucur, dar să nu aibă impresia că noi nu ne prezentăm la meci sau că venim în excursie la București. Venim și vrem să facem meciul vieții cu Steaua", a declarat Cornel Șfaițer, potrivit Mediafax.

Meciul, Steaua - FC Botoșani se va disputa duminică, ora 21:00, în direct pe DigiSport, DolceSport, Look Plus și liveTEXT pe GSP.RO.

Stirea anterioara

„Pro Dance” Botoşani - Concursul Naţional de Dans „Tărâmul Dansului” Ediţia a IX -a

Stirea Urmatoare

Percheziții sub coordonarea procurorilor Parchetului European la sediul AJOFM Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.