Colban confirmat pe banca echipei FCM Dorohoi pentru sezonul următor. V. Mihalachi: „Ca să faci performanţă, trebuie să rezişti sub o presiune puternică”

Colban confirmat pe banca echipei FCM Dorohoi pentru sezonul următor. V. Mihalachi: „Ca să faci performanţă, trebuie să rezişti sub o presiune puternică”

Vespazian Colban şi-a îndeplinit obiectivul pentru acest sezon, a salvat echipa de la retrogradare şi va rămâne pe banca tehnică a formaţiei FCM Dorohoi. Patronul echipei de Liga a II-a este mulţumit de ceea ce a realizat tehnicianul în condiţiile în care FCM Dorohoi nu a investit în transferuri de jucători.

Victor Mihalachi consideră că Vespazian Colban a progresat mult şi spune că poate deveni un antrenor foarte bun deoarece este preocupat de această meserie şi munceşte foarte mult.

„Eu am mizat pe un antrenor din Botoşani. el este un băiat capabil, un băiat foarte bun. A înţeles că nu e aşa de simplu să lucreze pentru mine. Ca să faci performanţă, trebuie să rezişti sub o presiune puternică. Plus valoarea nu se crează stând în pat. Dintr-un om care nu a antrenat o zi, a ajuns la al doilea an în divizia B. Este un băiat capabil dar nu vreau să-l laud. Eu am ideile mele clare despre muncă, despre sacrificiu. Cu el şi cu Prisacă, echipa a început să se sudeze iar pentru mine este un semn bun”, a spus Victor Mihalachi, patronul echipei FCM Dorohoi, citat de btonline.ro.

Vespazian Colban şi-a început cariera de antrenor la FCM Dorohoi. În 2014 a reuşit cea mai mare performanţă din istoria acestui oraş şi anume promovarea în Liga a II-a. Cu o echipă formată în proporţie de peste 90% din jucători botoşăneni, Vespazian Colban a reuşit să salveze pe FCM Dorohoi de la retrogradare. Cu o etapă înainte de finalul sezonului, FCM Dorohoi este pe primul loc în play-outul Seriei I a Ligii a II-a cu 34 de puncte.

Stirea anterioara

Adio, plăţi cu banii jos! Ce amendă rişti începând de azi

Stirea Urmatoare

Cum este afectat tenul de consumul de alcool

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.