Clipe de groază pe un teren de fotbal din România: un arbitru a fost bătut cu bestialitate

Clipe de groază pe un teren de fotbal din România: un arbitru a fost bătut cu bestialitate

Partida dintre Unirea Ungureni şi PAS Pucioasa (din Liga a IV-a), meci contând pentru penultima etapă a turului, a fost întrerupt cu cinci minute înainte de expirarea timpului regulamentar de joc.

Arbitrul asistent Constantin Plavie a încasat o bătăie soră cu moartea pe final de joc, când terenul din Ungureni s-a transformat într-un adevărat câmp de luptă. Cu doar cinci minute înainte de fluierul final al întâlnirii, asistentul doi al meciului a fost lovit cu bestialitate de finanţatorul Unirii, Ciprian Honciu, dar şi de numeroşi spectatori care au dat năvală în suprafaţa de joc. Cu toţii l-au jucat în picioare timp de câteva momente pe arbitrul căzut pe gazon, chiar în faţa a doi poliţişti prezenţi la meci.

Pe lângă, Plavie, un alt arbitru al disputei care a mai fost lovit de „războinicii” din Ungurenii a fost şi centralul Ionuţ Iugulescu, care a fluierat sfârşitul meciului în minutul 85, din cauza incidentelor iscate. De asemenea, în zona vestiarelor, observatorul meciului, Florin Tuiu a încasat-o şi el. Pe neaşteptate, acesta a fost lovit cu un element metalic, de către tatăl patronului de la Unirea, scrie gazetadambovitei.ro.

După incidentele întâmpinate, cei doi arbitri şi observatorul jocului au depus plângeri la Poliţia Dragomireşti, împotriva celor care i-au lovit. Speţa meciului dintre Unirea Ungureni – PAS Pucioasa (întrerupt la scorul de 2-3), va ajunge pe masa de lucru a Comisei de Competiţii a AJF Dâmboviţa, unde pe lângă raportul de joc, vor mai fi depuse şi alte informaţii suplimentare, astfel încât să se cunoască cu exactitate toate datele măcelului de la Ungureni. Sursa: realitatea.net

Stirea anterioara

Ce trebuie să faci când simţi că te ia răceala

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.